photo 1f4541e4-c872-4d21-95e4-cde6ef8f863d.jpg
Tuesday, 26 November 2013 | 22:24 | 0 cute people comment
I'm back!


Assalamualaikum. Hello Holla. It's been a long time aku tak update blog ni kan? Bersawang dah pun. Gomeneh! aku pun kurang giving attention dengan blog ni sebab ada blog lain, huh itu pun tak terjaga jugak. Tak tahu nak update apa. Nothing special about my life. Just study, study, study je. Agaknya bila la aku nak kerja pulak ni? Tak pe, aku tinggal satu paper je nak habis. Next month, cari kerja.. Yahoooo!

For the first time aku ada semangat nak kerja cuti ni. Nak saving money. Tunggulah Galaxy Note 3. Aku akan beli kau! *gelak jahat ala nenek sihir. hahaha okey pedulikan. 

Sooooo.. Apa nak di pot-pet kan hari ni eh? Okey let's talk about shoes. Aku suka topik ni. Kalau perempuan memang sinonim dengan kasut kan? Macam-macam jenis kasut such as peep lah, pumplah, ballerina flatlah. I love so muchhhhhh! padahal koleksi pun bukan lah banyak sangat pun. Ada kasut wedges, ballerina flat yang banyak sebab selesa nak drive.


Sometimes tu teringin jugak la nak pakai high heels like peep toes, kasut pump tu, tapi bila nak beli, my mom tak bagi T-T *cedihh coz my mom mesti cakap like this "Nanti beli tak pakai." Oh god. Habis kena bebel. So, tu yang banyak beli kasut flat je. Bila pakai kasut flat, memang agak terserlahlah kependekan aku. Pergi gathering je, semua nampak tinggi-tinggi, aku? memang pendek gila -,-



But I really loves untuk search pasal kasut high heels ni. Ate, tak berkesempatan nak pakai. Nanti dah kerja sendiri, beli kasut sendiri. So my mom tak adalah nak leter or babb-ling sebab aku pakai duit aku sendiri. Tak ada siapa nak halang. Ada satu brands ni, kasut dia memang superbb. Lawa siot. Brand Christian Louboutin.


So, I already search about this, brand ni tak ada jual dekat malaysia. Store dia pun tak ada dekat Malaysia. Dekat Singapore ada la. Tapi kalau ada pun, mampu ke? Memang taklah. Daydreaming je yang boleh dibuat. Hanya mampu pergi kedai hidung *i means kedai nose* untuk cari design yang lebih kurang macam ni. Suka sangat especially warna turquoise. Last time, ada pergi AEON station 18, Ipoh. Singgah kedai summit sebab my mom beria nak beli handbag baru. Ada satu kasut tu agak cantik jugaklah tapi warna peach. Teringin nak beli!! 

Bila shopping, wanita ni memang ikut nafsu. Kalau boleh satu shopping mall tu nak beli. So, kena kawal diri nih daripada masuk ke shopping mall. Tapi kalau aku, jenama is not important yang penting, cantik :)

Alah membeli, menang memakai.

Blog later. Sayonara.





◄ Older posts

webprincess;




Bonjour. Sara here. Full name? Just keep it secret. Just an ordinary person who was born in the world to live in wonderful life ♔ ...more?

you are not me!

friend friend friend friend friend friend friend friend



template by s.m!sery.
header by Sara resources: